O nama


Poduzeće JO - LAME d.o.o. je osnovano 1992. godine i od tada posluje uspješno šireći se sa trgovine na pekarsku i ugostiteljsku djelatnost. Danas poduzeće posluje na području Pisarovine i Topuskog putem maloprodajnih trgovina, te restorana. U svom poslovanju objedinjujemo proizvodnju, prodaju i ditribuciju maloprodajne robe i ugostiteljskih usluga.

Hotel JO - LAME  je elegantno uređen hotel specijaliziran za svadbene svečanosti koji će Vam pružit dan prepun zadovoljstva i čarobnih trenutaka.

U sklopu su jedinstveno i orginalno uređene sale koje mogu ugostiti od 180 do maksimalno 600 gostiju. Smješten 20 km od Zagreba, dovoljno daleko od gradskih gužvi ali dovoljno blizu da bude vaša oaza mira. Uz naše vrhunsko osoblje i gastro ponudu jedino što vi trebate je opustiti se i uživati...

Restorani u Pisarovini i Topuskom nude odmore uz kvalitetnu gastronomsku ponudu, trgovine zadovoljavaju vaše potrebe za mali shopping, a pekara JO - LAME proizvodi i dostavlja dnevno svježe i kvalitetne pekarske proizvode..